За нас

Тодел Сервиз ЕООД  е част от Валбис Трейд ЕООД. Чрез дългогодишната си успешна работа по редица ключови проекти в областта на енергетиката и телекомуникациите на българския пазар, компанията се наложи като една от водещите фирми в областта на специални и индустриални  акумулаторни батерии.

Още от основаването ни през 2003г., сме ангажирани в консултирането на нашите клиенти, като им осигуряваме консултация при избор на система или подходящ продукти и управление на техните проекти, техническа помощ при проектиране, доставка, инсталация и пускане в експлоатация.

В резултат на богатия си опит, ние разбираме изискванията на нашите клиенти.

За постигане на най-добри резултати предлагаме продукти на лидерите в производството на акумулаторни батерии за UPS системи и DC захранвания, качествен контрол при доставка, инсталация и ефективно техническо обслужване.

Имаме задълбочени познания, дълъг практически опит, висококвалифициран персонал и специализирана техника, с което гарантираме надеждността на системите.Нашите инженери посещават редовно квалификационни курсове и обучения при партньорите ни и притежават сертификати, удостоверяващи това.

Отличаваме се с високо качество, прецизност и кратки срокове на изпълнение на предлаганите от нас услуги.

Като инжинерингова компания и професионалисти в сферата на резервното захранване да Ви подкрепим във всяка една стъпка  от идеен проект до доставка, монтаж, пускане в експлоатация, ганационен и извънгаранционен сервиз и да Ви помогнем да изградите вашата система, където качеството и надеждността са от първостепенно значение.

Нашата цел: Да запазим доверието на клиентите към нас и да  продължим да бъдем предпочитан техен партньор!

Нашата визия: Ние сме отдадени на нашите клиенти. Правилното разбиране на техните  нужди днес ще спомагаме за успеха утре!

Нашата мисия: Да спазваме изключително високо качество на всеки етап от предоставяне на услугите с цел да предоставим пълно удовлетворение на клиентите !