Сервиз на батерии

„Тодел Сервиз” EООД е в състояние да сервизира и тества акумулаторни батерии от всякакъв тип. Сервизът и тестовете се извършват съгласно следните стандарти:

  • IEEE 450 – „Препоръчвана от IEEE практика за монтаж, поддръжка, изпитване и смяна на вентилирани оловно-киселинни батерии, използвани стационарно”
  • IEEE 1188 – „Препоръчвана от IEEE практика за монтаж, поддръжка, изпитване и смяна на клапанно регулирани оловно-киселинни батерии, използвани стационарно”
  • IEEE 1106 – „Препоръчвана от IEEE практика за монтаж, поддръжка, изпитване и смяна на вентилирани никел-кадмиеви батерии, използвани стационарно”

„Тодел Сервиз” EООД предлага разнообразие от възможности за ремонт на Вашите токозахранващи системи. Повечето от ремонти се извършват на място. В случаите, при които ремонта на място е невъзможен, нашите  инженери демонтират инсталираното оборудване и го взимат за ремонт, който се извършва възможно най-бързо.

Нашите техници и помощен център са на разположение 24/7, за да ви помогнем . Имаме национална мрежа от инженери и техници, които ще отговорят своевременно на вашето  повикване. Ние предлагаме гарантирано време за реакция, така,че да бъдем в услуга на клиентите и да гарантираме навременно отстраняване на неизправностите. Нашата гореща телефонна линия с обратно обаждане не по-късно от   15 минути след прозваняване е на разположение 24/7 3654 дни в годината , за да отговори на всички технически въпроси на нашите клиенти.

„Тодел Сервиз” EООД поддържа широка складова наличност от резервни части, батерии и цялостни системи.

„Тодел Сервиз” EООД има сключени сервизни договори с големи производители за осигуряване на подкрепа и ремонтни услуги на своите клиенти.

Можете да бъдете сигурни, че ремонтите и услугите, които получават от „Тодел Сервиз” EООД се изпълняват от високо специализиран и обучен екип от инженери.

Осъзнавайки непрекъснатите технически усъвършенствания и прогреса и погледа в най-новото и най-доброто, всяка година нашите техници минават на опреснителни обучения при сервизните ни партньори. Гарантирано след приключване на обученията се издават сертификати, които са на разположение на нашите клиенти при поискване.